Selecteer een pagina

Sinds 1993

Over ons 

Sinds 1993 serveren wij de lekkerste gerechten in ons restaurant. Kom gezellig langs voor een huiselijk diner of neem plaats op ons heerlijke terras voor een gezellige borrel. We zijn gevestigd in het kloppend hart van Scharendijke, dus er is altijd wat te beleven. En als u haast heeft, kunt u onze toppers ook makkelijk afhalen!

Sinds 1993

Van heerlijke pizza’s tot smaakvolle pastagerechten en vegetarische opties

Ons restaurant heeft een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Van heerlijke visgerechten tot smaakvolle vleesgerechten en vegetarische opties. Ons team van koks werkt met verse ingrediënten en maakt alles met passie en liefde klaar. Onze huiselijke sfeer zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt en kunt genieten van uw maaltijd.

Ons terras is de ideale plek om te genieten van een drankje in de zon. Er is altijd een gezellige sfeer en we bieden een ruime keuze aan drankjes. Of u nu wilt ontspannen na een drukke dag of wilt genieten van een gezellige avond met vrienden, ons terras biedt de perfecte setting.

Ook voor glutenvrije pizza of pasta gerechten kunt u bij ons terecht

Wij begrijpen dat het voor mensen met een glutenintolerantie soms lastig kan zijn om uit eten te gaan. Daarom bieden wij ook glutenvrije opties aan op ons menu. Onze glutenvrije pizza’s en pasta gerechten zijn even lekker als de reguliere varianten, maar zonder gluten. Wij zorgen ervoor dat onze keuken hygiënisch en gescheiden blijft, zodat er geen kruisbesmetting kan plaatsvinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd bij ons in het restaurant. Heeft u nog specifieke wensen of vragen over onze glutenvrije opties? Onze bediening staat altijd voor u klaar om u hierover te informeren.

Heeft u zin in een culinaire ontdekkingsreis?

Heeft u zin in een culinaire ontdekkingsreis? Ontdek onze specials en seizoensgerechten en laat u verrassen! Naast onze vaste menukaart in het restaurant, serveren we graag verrukkelijke seizoensgebonden gerechten.

Benieuwd geworden? Kijken onze specials en en seizoensgerechten!